Niet-spelende Kazim wekt woede van Roda-spelers

20 september 2015, 15:25

Hij speelde geen minuut, maar toch ging het na de wedstrijd tussen Roda JC en Feyenoord vooral over Colin Kazim-Richards. De excentrieke Turk haalde het bloed onder de nagels van de Roda-spelers vandaan door gedurende het duel vanaf de bank allerlei dingen te roepen. Roda-aanvoer Gibril Sankoh ging na het laatste fluitsignaal verhaal halen bij hem.

Sankoh en Kazim moesten door omstanders uit elkaar worden gehaald. De verdediger snapte niets van het gedrag van Kazim gedurende de wedstrijd. "Hij zit op de bank, dan moet je je plek kennen en niet allerlei dingen gaan roepen. Wat hij riep? Dat ga ik niet herhalen. Maar ik vond dat ik, als aanvoerder, hem er op moest aanspreken. Dat wilde ik doen, maar hij wilde meteen worstelen", zei hij tegen onder meer FCUpdate.nl.

"Zulk gedrag hoort op een voetbalveld niet thuis", vervolgt Sankoh. "Hij denkt blijkbaar dat hij alles kan maken. Ik stond in de tweede helft aan de rechterkant, voor de dug-out, en heb dus alles gehoord wat hij riep. Waarom de scheidsrechter niet ingreep? Dat weet ik ook niet, zeker de vierde man moet het ook gehoord hebben. Een beetje apart." Sankoh kijkt al uit naar het moment waarop hij de rekening met Kazim kan vereffenen, kondigde hij aan. "Ik hoop hem in Rotterdam nog tegen te komen", aldus de oud-speler van FC Groningen, die vindt dat Kazim een flink toontje lager moet zingen. "Als je zo goed bent, sta je wel op het veld", sneerde hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen