De Boer boos: "Het had 0-6 of 0-7 moeten worden"

Jw
20 september 2015, 17:48   Bijgewerkt: 20 september 2015, 18:21

In stadion Woudestein was in de slotfase van de wedstrijd tussen Excelsior en Ajax vooral één man te horen. Die persoon was Frank de Boer, de trainer van Ajax, die verbaal tekeerging tegen zijn spelers. Volgens De Boer was dat ook nodig, omdat de Ajacieden niet bij de les waren.

"Het was nodig. Vooral in de tweede helft was het erg matig", verklaarde De Boer na afloop tegen het ANP zijn fanatieke houding langs de lijn. De trainer van Ajax zocht naar oorzaken van de verslapping bij zijn spelers. "Ik denk dat ze vermoeid waren van de wedstrijd van donderdag tegen Celtic. Dit kunstgras hielp ook niet echt mee. Maar in mijn ogen hadden we hier met 6-0 of 7-0 moeten winnen. Daarom ben ik gematigd tevreden."

Het werd uiteindelijk 0-2 door doelpunten van Anwar El Ghazi en Arek Milik. "Voetballen na een Europees duel is gewoon lastig", stelde De Boer. "Dat zie je aan PSV zaterdag bij Heracles. En aan Manchester City tegen West Ham United bijvoorbeeld. Daarom ben ik blij dat wij wel hebben gewonnen en deze speelronde zijn uitgelopen op PSV en Feyenoord. Wat dat betreft was het een goed weekeinde."

Ajax heeft door de zege op Excelsior de koppositie weer in handen in de Eredivisie en liep twee punten uit op Feyenoord en drie op PSV. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen