Van Gaal lovend over Martial en De Gea na winst

Jw
20 september 2015, 20:11   Bijgewerkt: 20 september 2015, 20:23

Louis van Gaal zag zondag Manchester United zegevieren dankzij zijn laatste en voorste speler. Anthony Martial maakte de gelijkmaker en de 1-2, waarna doelman David de Gea met een paar prachtige reddingen de drie punten verdedigde. De Nederlandse trainer was dan ook lovend over het duo, al wil hij niet meegaan in het opportunisme rondom de Franse spits. 

"Anthony Martial is al speciaal, omdat we zoveel geld voor hem hebben betaald. Veel mensen denken dat hij al een grote ster is, maar het is nog maar een jongen van 19 jaar. In drie wedstrijden heeft hij veel laten zien. Ik ben dan ook erg blij met hem, maar we moeten wel met onze voeten op de grond blijven staan", aldus Van Gaal tegenover BBC.

Met een beetje fantasie zou De Gea ook een aanwinst kunnen worden genoemd. De doelman zat in de eerste wedstrijden van het seizoen op de bank, omdat hij bezig was met een transfer naar Real Madrid. Sinds het afketsen van die overgang staat de Spanjaard weer op doel, tot vreugde van Louis van Gaal. "Jullie hebben kunnen zien waarom we zo moeilijk hebben gedaan in de transferwindow. Ik heb altijd al gezegd dat we De Gea graag wilden behouden."

Van Gaal naderde met Manchester United koploper City tot op twee punten. De Nederlander blijft echter voorzichtig over de titelkansen. "We gaan er wel voor, maar je kunt niet van een team in een overgangsperiode verwachten dat ze kampioen worden. Maar als die titel dichtbij is, dan zullen we hem pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen