"Zijn niet goed genoeg om het Ajax lastig te maken"

21 september 2015, 08:34

Excelsior kwam er zondagmiddag niet aan te pas in de thuiswedstrijd tegen Ajax. De Kralingers hebben eigenlijk geen moment zicht gehad op een goed resultaat tegen de Amsterdammers en gingen vrij kansloos met 0-2 ten onder op het eigen Woudestein. Coach Fons Groenendijk was na afloop realistisch.

De conclusie van Groenendijk is duidelijk. "Wij zijn momenteel niet goed genoeg om het Ajax lastig te maken", stelt de coach op de clubwebsite. Net als vorige week tegen PEC Zwolle (3-0 verlies) kon zijn ploeg maar weinig potten breken. "Er zijn momenten waarop je meedogenloos moet zijn in verdedigend opzicht of als wij aan de bal zijn. Wij moeten er meer mee doen als we de bal hebben en we leden bovendien veel balverlies", constateert de Excelsior-trainer.

Komende woensdag wil Excelsior zich revancheren. Dan staat de ploeg uit Rotterdam in het toernooi om de KNVB Beker tegenover BVV Barendrecht. "Wij moeten dit snel recht zetten met z'n allen", aldus Groenendijk, die sterkhouders Sander Fischer en Tom van Weert weer verwelkomt na een schorsing.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen