Fraser woest na afgang: "Moeten ons kapot schamen"

23 september 2015, 07:13

Voor ADO Den Haag zit de KNVB Beker er al na één wedstrijd op. De ambitieuze club uit de Hofstad verloor dinsdag na strafschoppen van Genemuiden en daar is coach Henk Fraser absoluut niet blij mee.

"Het is een blamage, we moeten ons collectief kapot schamen", foetert Fraser bij Omroep West. Volgens hem is de nederlaag te wijten aan de instelling van zijn spelers. "Elke bekerwedstrijd is een mentaal iets, daar moet je een bepaalde wedstrijdmentaliteit voor hebben. Het is niet relevant tegen wie je speelt, maar hoe je de wedstrijd ingaat." Namen van spelers die in zijn ogen door de ondergrens zakten tegen Genemuiden wil de oud-verdediger niet noemen. "Als ik aangeef wat niet goed is gegaan, dan val ik spelers af en dat wil ik niet doen. Nogmaals het is een collectief falen. Van de spelers maar ook van ons als technische staf."

ADO kwam tegen Genemuiden 2-0 voor, maar wist deze voorsprong niet vast te houden. In verlenging kwam Genemuiden zelfs op 3-2, pas in de 120ste minuut maakte Marengo gelijk (3-3) namens ADO.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen