Kashia praat over nieuw contract: "Leven is hier goed"

23 september 2015, 09:33

Zijn contract loopt na dit seizoen af, maar de kans is groot dat Guram Kashia ook de komende jaren voor Vitesse speelt. De verdediger is met de club in gesprek over een nieuwe verbintenis en het feit dat hij salaris moet inleveren, een gevolg van het vertrek van Merab Jordania, is voor hem geen belemmering.

Iets minder verdienen is voor Kashia niet erg, laat hij weten in Voetbal International. Hij beseft dat hij in luxe leeft. "Ik merk hoe mijn ouders in Georgië soms vechten met het leven, dan is het leven hier in Nederland goed. Ik kan hier mijn vrouw en kind een mooie toekomst geven. Dat neem ik allemaal mee in mijn afweging."

Toch zou komende zomer, door zijn transfervrije status, voor de centrale verdediger ook het moment kunnen zijn om een nieuw avontuur aan te gaan. "Als ik verleng en er komt een club, dan kan ik alsnog de keuze maken te vertrekken", stelt hij. "Bovendien kan de club dan iets aan me verdienen. Spelen in de Premier League is altijd mijn droom geweest. Anderzijds, nu doet deze kans zich voor. Afgelopen zomer was er alleen interesse uit Turkije en Kazachstan. Maar je weet natuurlijk nooit wie er deze zomer op Kashia zit te wachten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen