Leerdam boos op arbitrage: "Je had nooit kunnen winnen"

24 september 2015, 08:07

Dé wedstrijd van de avond in de KNVB Beker was woensdag Heracles Almelo-Vitesse. De Arnhemmers kregen maar liefst drie rode kaarten, ook coach Peter Bosz werd weggestuurd. Toch won Vitesse nog bijna, pas in blessuretijd kwam de thuisploeg langszij (1-1). Na verlenging werd het vervolgens 4-1.

Kelvin Leerdam analyseert het duel bij Omroep Gelderland: "In de eerste helft ging alles goed. We gaven een paar kansen weg. Maar als je ziet wat er dan allemaal gebeurd. Je kan er een boek over schrijven. Voor ons is dit een hele slechte avond. Het heeft niets opgeleverd en dat is zuur want de beker kan je heel veel opleveren. Al speel je deze wedstrijd nog een keer over. Je had nooit kunnen winnen", sneert hij naar scheidsrechter Danny Makkelie. De oud-Feyenoorder voegt eraan toe: "Ik wil het niet gelijk op de scheidsrechter gooien. Maar in veld had je het gevoel dat er bij alles wat we deden tegen ons werd gefloten. Het was ook lastig voor hem. Mensen maken fouten. Het was niet zijn beste wedstrijd."

"We speelden vanavond niet meer tegen Heracles, maar tegen de scheids", vervolgt de verdediger. "Ze verdienden de volgende ronde zoals het uiteindelijk verlopen is, met alles wat er is gebeurd. Maar wij zijn hier als team naar elkaar gegroeid. Inderdaad een dramatische avond. Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen