Maduro scoort: "Lekker moment en de winnende"

24 september 2015, 08:24

Hedwiges Maduro hielp titelhouder FC Groningen woensdag naar de volgende ronde van de KNVB Beker. De ervaren middenvelder maakte koppend het winnende doelpunt in de thuiswedstrijd tegen FC Twente (2-1). Op de website van FC Groningen blikt de voormalig international terug op het duel in Euroborg.

"Het was een lekker moment en het betekende de winnende waardoor we een ronde verder zijn," zegt Maduro over zijn eerste doelpunt in Groningse dienst. "Het was dus een mooie avond."

FC Groningen kwam aanvankelijk op achterstand, pas na de pauze kreeg het vat op de tegenstander. "In de eerste helft was het net even te slap. De wil was er wel, maar als het net niet helemaal goed staat, is het moeilijk. Laten we ook niet vergeten dat Twente gewoon een goede ploeg heeft. Het is bekervoetbal dus daarin moet je winnen om door te gaan. Dat besef was er in de tweede helft meer", geeft de routinier toe.

Maduro is in ieder geval blij met zijn groeiende vorm. "Ik voel me steeds sterker worden en houd ervan om veel wedstrijden te spelen. Het is nu zaak goed te eten en te herstellen voor zaterdag."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen