AZ 'aardig op één lijn' met Johansson over nieuw contract

24 september 2015, 19:11

De kans is groot dat Mattias Johansson ook na dit seizoen nog voor AZ speelt. Beide partijen zijn in gesprek over een nieuw contract en Earnest Stewart, de technisch directeur van de Alkmaarse club, laat weten dat de onderhandelingen positief verlopen. De huidige verbintenis van de 23-jarige rechtsback uit Zweden loopt medio 2016 af.

"Wij willen inderdaad graag verder met Mattias. De gesprekken verlopen positief. We zijn elkaar inmiddels genaderd. We zitten aardig op één lijn. Ik denk dat het wel goed gaat komen", aldus Stewart bij FOX Sports. De Amerikaan wil niet vertellen wat voor aanbieding Johansson, die in januari 2012 werd overgenomen van Kalmar FF, is gedaan. "Dat vind ik niet netjes zolang de onderhandelingen lopen."

AZ hoopt ondertussen nog steeds op de komst van Mounir El Hamdaoui. De 31-jarige aanvaller is clubloos en traint mee met zijn oude club. "We spreken elkaar elke dag wel even", vertelt Stewart. "Dat gaat over van alles en nog wat. We weten dat zijn voorkeur uitgaat naar het buitenland en dat hij in principe hier alleen zijn conditie op peil houdt. Maar wij houden Mounir graag aan boord als hij daar open voor staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen