Zuiverloon: "Natuurlijk had ik moeite met de kritiek"

25 september 2015, 10:18

Gianni Zuiverloon werd na zijn optreden in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (2-1) openlijk bekritiseerd door Henk Fraser, zijn trainer bij ADO Den Haag. Hoewel Fraser zijn excuses aanbood voor de uitlating in media, logen zijn woorden er niet om. "Ik had Zuiverloon er eerder af moeten halen, want ik herkende iets. Daar maak ik een fout", sprak de keuzeheer van de Haagse club. Dat heeft wel wat met Zuiverloon gedaan, zo geeft de verdediger aan.

Zaterdag speelde Zuiverloon een negatieve rol in de 2-1 van PEC Zwolle, afgelopen dinsdag miste hij een penalty in het bekerdebacle tegen SC Genemuiden. "In een korte periode stapelt het zich op", verzucht de verdediger van ADO in het Algemeen Dagblad. "Het ene moment ben je de held en het andere moment kotsen ze je uit. Het is zaak dat ik er heel snel uit kom. Ik moet zorgen dat het niet mijn spel aantast. Daar zal ik alles voor doen in het veld", verzekert Zuiverloon.

"Natuurlijk had ik er moeite mee dat de trainer in het openbaar zijn kritiek uitte. Maar ik ben niet uit op een welles-nietes-spelletje in de media. Dat brengt onrust", stelt Zuiverloon verder. "Het is vervelend dat er zo veel over mij wordt gesproken. Maar op het moment dat ik op het veld sta, moet ik het loslaten. Als ik te veel na ga denken, raak ik klem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen