Van Bronckhorst heeft weinig reden tot verandering

25 september 2015, 14:33

Na een tamelijk eenvoudig bekeravondje, met een 3-0 overwinning op PEC Zwolle, is het voor trainer Giovanni van Bronckhorst zaak om de spelers van Feyenoord zo goed mogelijk klaar te stomen voor de tweede ontmoeting met de bekeropponent. PEC Zwolle komt zondag namelijk voor de tweede keer deze week langs in De Kuip. Hoewel het resultaat van donderdagavond veel vertrouwen geeft, weet Feyenoord dat de tegenstander nog ongeslagen is in de Eredivisie.

Het is snel schakelen, vindt Van Bronckhorst. "Voor het herstel hebben we een hele korte periode, die we goed zullen benutten", zegt de keuzeheer van Feyenoord op de clubwebsite. "We hebben geen blessures opgelopen, maar de spelers zijn uiteraard wel wat vermoeid. Het is allemaal wat kort dag, maar zondag zullen we zeker klaar zijn voor de wedstrijd", verzekert de voormalig international.

Van Bronckhorst hoopt dat Feyenoord, net als in de beker, vanaf minuut één grip en controle zal hebben tegen PEC Zwolle. "We moeten tegenstanders hier geen kans geven. Donderdag stond het elftal goed, ook tactisch hebben we het prima aangepakt. Er zullen zondag niet veel veranderingen zijn, we gaan opnieuw vol voor de winst", stelt Gio, die blij is dat De Kuip wéér uitverkocht zal zijn. "Dat geeft maar weer eens aan hoe goed de steun vanuit het legioen voor ons is. Daar zijn we uiteraard erg blij mee."

In de derde ronde van de beker werd Feyenoord gekoppeld aan Ajax, waardoor er op 27, 28 of 29 een extra Klassieker zal plaatsvinden. "Twee keer thuis tegen elkaar in tien dagen – dat kunnen hele mooie weken worden. Feyenoord tegen Ajax voor de beker is een heel mooi affiche. Maar voor nu richten wij ons eerst volledig op PEC."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen