Eerste nederlaag voor Verbeek met VfL Bochum

25 september 2015, 20:27

VfL Bochum dreigt de koppositie in de Tweede Bundesliga te verliezen. Voor eigen publiek leed de ploeg van coach Gertjan Verbeek vrijdag de eerste nederlaag van het seizoen. Middenmoter 1.FC Kaiserslautern, één van de slapende reuzen van het Duitse voetbal, bleek in het RewirpowerSTADION met 1-2 te sterk.

Verbeek en VfL Bochum schoten dit seizoen als een raket uit de startblokken. De eerste vijf duels werden allemaal gewonnen, maar daarna kwam de klad erin. Na drie gelijke spelen op rij volgde vrijdag de eerste nederlaag. Hierdoor blijft het steken op achttien punten, één meer dan SC Freiburg en St. Pauli. Beide clubs komen later dit weekend nog in actie, tegen respectievelijk FSV Frankfurt en SC Paderborn, en kunnen de koppositie in de Tweede Bundesliga dan dus overnemen.

Bij Bochum stond Giliano Wijnaldum in de basis, hij maakte de negentig minuten vol. Dave Bulthuis speelde een uur bij 1.FC Nürnberg en verliet het veld toen zijn team met 0-2 achter stond tegen Arminia Bielefeld. Hierna, dus zonder de oud-speler van FC Utrecht, kwam de thuisploeg nog terug tot 2-2. Bij Bielefeld begon een andere Nederlander, Koen van der Biezen, op de bank. Hij kwam in de slotfase als invaller in de ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen