Rienstra: "Heracles is niet goed genoeg voor de top"

26 september 2015, 14:05

De thuiswedstrijd van AZ tegen Heracles Almelo is voor Ben Rienstra iets meer dan een gewone competitiewedstrijd. De middenvelder van de Alkmaarders begon zijn profloopbaan bij Heracles, waarvoor hij 108 officiële duels speelde. Rienstra ziet dat de club uit Almelo geweldig aan het seizoen is begonnen, al vraagt hij zich of de ploeg dat kan volhouden. 

Heracles staat na zes speelronden op de tweede plaats met vijftien punten. "Heracles is heel goed aan het seizoen begonnen, maar ik vraag me af of ze het echt gaan volhouden", zegt hij op de site van AZ. "Hun selectie is goed voor de Eredivisie, maar niet om echt hoge ogen mee te gooien. Maar ja, aan de andere kant, wij staan met onze selectie ook niet waar we horen te staan", zegt de middenvelder van de nummer veertien van de Eredivisie.

Rienstra denkt dat een deel van het succes toe te schrijven is aan het nieuwe stadion in Almelo. "Dat is echt een enorme boost voor de club en de hele omgeving", denkt hij. "Ik ben door voorzitter Jan Smit ook uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn. Hij heeft de club grotendeels zelf opgebouwd de afgelopen jaren. Een aardige maar dominante man. Smit kwam bijna altijd de kleedkamer in om te zeggen wat hij van de wedstrijd vond. Zowel positief als negatief. Ja, dan kon het behoorlijk tekeer gaan. Maar hij deelde ook geregeld bonussen of vrije dagen uit als we gewonnen hadden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen