Maduro gelooft in stunt Groningen in ArenA: "Why not?"

26 september 2015, 14:44

De stap van Hedwiges Maduro naar FC Groningen was één van de opvallendste transfers van de afgelopen transferwindow. De dertigjarige middenvelder maakt tot dusverre een prima indruk in de middenlinie van Groningen en voegt met zijn ervaring het nodige toe aan de ploeg van Erwin van de Looi. Dit weekend keert Maduro met Groningen terug in de ArenA. 

De international debuteerde in 2004 bij Ajax en keert vanavond (zaterdag) terug in het stadion waar het voor hem allemaal begon. "Terugkeren in de ArenA is natuurlijk speciaal. Ik ben daar bij wijze van spreken geboren en opgegroeid, dus ik kan er alleen maar goed over praten. Of Ajax misschien heeft zitten slapen? Die vraag kan ik pas aan het einde van het seizoen beantwoorden", houdt Maduro zich op de vlakte bij De Telegraaf.

"Zij hebben ook gewoon een goede en sterke selectie", gaat hij verder. "Aan het einde van het seizoen moeten ze kunnen zeggen dat ze hebben zitten slapen in mijn geval. Daar ben ik ook op uit. Niet op dát specifiek, maar wel om mezelf zodanig te laten zien."

Maduro heeft er alle vertrouwen in dat Groningen ook in de ArenA een goed figuur gaat slaan. "We winnen deze maand wel gewoon van Heerenveen, AZ en FC Twente. Zo kom je in een flow. Kom maar op, wie is de volgende? Bij elke club waar ik heb gezeten, ben ik het gewend geweest om te winnen. Bij Valencia en Sevilla moesten we het liefst ook van FC Barcelona en Real Madrid winnen. Dat lukte ook wel eens. Ik wil die mentaliteit overbrengen en waar het kan geschiedenis schrijven met FC Groningen. Er is nog nooit in de ArenA gewonnen volgens mij. Mijn mentaliteit is winnen, dus dat wil ik ook tegen Ajax. En why not?"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen