Mancini na 4-1 verlies: "Er verandert niets voor Inter"

Jw
27 september 2015, 23:59

Internazionale kreeg zondagavond klop van directe concurrent Fiorentina. Trainer Roberto Mancini was na afloop coulant voor zijn spelers, die vooral in de eerste helft fout op fout stapelden. Volgens de Italiaanse trainer zitten zulke wedstrijden er nou eenmaal tussen.

"Bij wedstrijden als deze gaat het vanaf het begin af aan fout. We kregen al na vier minuten een doelpunt tegen, werden gepakt op de counter en daarna was er ook nog een rode kaart. Het was gewoon onmogelijk om daar nog van terug te komen", analyseerde Mancini na afloop voor de camera van Sky Sport Italia.

"Ik bekijk de wedstrijd op mijn manier en anderen zullen een andere mening hebben. Het verandert voor mij niets, het was een misstap en de felicitaties gaan naar Fiorentina", aldus Mancini, die ontkende dat zijn spelers door de ongeslagen status in de competitie over zouden lopen van zelfvertrouwen. "We hadden ook voor de wedstrijd onze voeten wel op de grond. Daar hadden we dit duel niet voor nodig. Wat dat betreft verandert er dan ook niets voor ons."

Inter-doelman Samir Handanovic ging bij de eerste twee treffers in de fout. De fouten van de Sloveen worden door Mancini echter beschouwd als incidenten. "Helaas maakte hij vandaag een paar fouten, maar Handanovic heeft dit seizoen ook al een paar geweldige reddingen verricht. Deze dingen gebeuren gewoon."

Fiorentina veroverde door de klinkende 4-1 zege de koppositie in de Serie A. Grote man bij de ploeg uit Florence was Nikola Kalinic met drie treffers. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen