Leverkusen ontloopt 'beul' Messi: "We vieren geen feest"

28 september 2015, 18:38

Spelers van Bayer Leverkusen zullen 's nachts nog wel eens wakker schrikken als ze terugdenken aan 7 maart 2012. Op die dag scoorde Lionel Messi in Camp Nou namens FC Barcelona maar liefst vijf keer tegen de Duitse club in de tweede ronde van de Champions League. Morgen (dinsdag) keert Leverkusen terug in Barcelona, maar bang voor een nieuw pak slaag van Lionel Messi hoeft het niet te zijn. De Argentijn ontbreekt door blessureleed.

Barcelona won drie jaar geleden met maar liefst 7-1. Door het ontbreken van Messi lijkt een monsterscore van die orde dinsdag niet echt waarschijnlijk. Toch is bij Leverkusen niet de vlag uitgegaan toen bekend werd dat Messi ontbreekt. "Je kunt nooit feestvieren om een blessure", stelt spits Javier Hernández correct in Marca. "Er is niets belangrijker dan je gezondheid. Ook wij willen het liefst dat iedereen gewoon fit is, je mag nooit blij zijn om het leed van een ander."

De oud-spits van Manchester United en Real Madrid gaat voor een stunt in Camp Nou. "Wij weten dat zij de titelhouder zijn", vervolgt Hernández. "Natuurlijk maakt het wel uit dat Messi er niet bij is, want zijn aanwezigheid is altijd belangrijk voor Barcelona."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen