Ronaldinho vertrekt na negen duels al bij Fluminense

29 september 2015, 07:41

De samenwerking tussen Ronaldinho en Fluminense is geen succes geworden. De Braziliaanse wereldster heeft zijn contract bij de Braziliaanse club 'in goed overleg' laten ontbinden. Dat heeft zijn werkgever in een officieel statement aangekondigd. Beide partijen willen wel aan elkaar verbonden blijven, voor eventuele projecten in de toekomst.

Zodoende is er na twee maanden al een einde gekomen aan het dienstverband van Ronaldinho bij Fluminense. De balvirtuoos, inmiddels 35 jaar oud, kwam in totaal slechts tot negen optredens voor de Braziliaanse club. In deze wedstrijden wist hij geen enkele keer tot scoren te komen. Ook een assist bleef uit. "Maar op het gebied van inkomsten uit marketing en ticketverkoop heeft hij de verwachtingen meer dan waargemaakt", meldt Fluminense.

De carrière van Ronaldinho lijkt steeds dichter bij haar einde te komen. De voormalig international van Brazilië stond in zijn imposante loopbaan onder contract bij Paris Saint Germain, FC Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atlético Mineiro, Querétaro FC. In 2004 en 2005 won hij de prijs voor voetballer van het jaar, in 2002 werd hij wereldkampioen met Brazilië.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen