Olympiakos wint bij Arsenal: "Historisch en belangrijk"

30 september 2015, 09:12

Tot verbazing van vriend en vijand wist Olympiakos dinsdagavond met 2-3 bij Arsenal te winnen. De Grieken hebben de strijd daarmee weer volledig opengegooid in Groep F. Bayern München stevent daar na twee speelronden al af op groepswinst, Olympiakos en Dinamo Zagreb hebben beiden drie punten en het puntloze Arsenal staat laatste.

"Dit is een historische en belangrijke overwinning", zegt coach Marco Silva na de knappe prestatie in Londen. "Dit is een van mijn grootste successen ooit, maar toch staat de zege niet voor meer dan drie punten. Deze winst bezorgt me geen titel", aldus de coach van Olympiakos. "Kwalificatie ligt nu weer open. Dit is een belangrijke stap. Maar toch: er zijn nog vier wedstrijden te gaan."

Routinier Esteban Cambiasso geniet ook van de overwinning. "We kwamen hier niet om de spelersbus te parkeren. Dat was de sleutel tot succes. We wilden er steeds snel uitkomen in de counter", aldus de Argentijn. "Maar we hebben nog niks bereikt, de weg naar de volgende ronde is nog lang", waarschuwt de ervaren middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen