Allegri stelt Khedira op en geeft één naam nog niet prijs

30 september 2015, 13:46

Sami Khedira maakt vanavond (woensdag) zijn opwachting voor Juventus in de Champions League-wedstrijd tegen Sevilla. Dat heeft trainer Massimiliano Allegri op de persconferentie in aanloop naar het duel bevestigd. Naast Khedira staat ook Alvaro Morata, een andere ex-speler van Real Madrid, aan de aftrap.

Khedira wacht al lange tijd op een portie speelminuten en mist daardoor nog wat ritme. Allegri denkt echter niet dat dit gegeven hem de das om zal doen. "Hij heeft dan wel een tijdje niet gespeeld, hij is er klaar voor om tegen Sevilla te spelen. Hij is een speler van internationaal niveau. Hij kan spelen, het is alleen de vraag hoe lang", stelt de keuzeheer van Juventus.

Allegri deed allesbehalve geheimzinnig over zijn startopstelling. "We spelen met Buffon, Bonucci, Barzagli, Chiellini, Cuadrado, Khedira, Pogba, Evra, Morata en Dybala. De laatste middenvelder houd ik nog even voor mezelf", aldus Allegri, die nog niet over Claudio Marchisio kan beschikken. "We hopen hem zondag terug te hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen