Linssen vindt verlies onnodig: "We konden winnen"

2 oktober 2015, 08:16

Het avontuur van in de Europa League lijkt voor FC Groningen uit te lopen op een teleurstelling. De bekerhouder staat na twee groepswedstrijden nog op nul punten. Na een 0-3 verlies tegen Olympique Marseille werd er donderdagavond met 1-0 verloren bij Sporting Braga. Hoewel het er niet al te kansrijk uitzag bij de Groningers, vindt Bryan Linssen dat er meer in zat in Portugal.

"Dit was onnodig, we hebben hier punten laten liggen", concludeert Linssen op het digitale thuis van zijn werkgever. "We begonnen ontzettend slecht aan de wedstrijd, pakten geen duels en het was gewoon veel te slap. Dat had nooit gemogen", aldus de aanvaller. "Daarna pakten we het goed op en heeft Braga denk ik met samengeknepen billen gezeten in de gehele tweede helft. Wanneer we zo beginnen als hoe we eindigen hadden we kunnen winnen, want die goal zou toch ooit wel een keer vallen", stelt de Limburger.

Linssen kreeg zelf in de slotfase nog een kans op de gelijkmaker, maar zijn kopbal na een voorzet van de ingevallen Danny Hoesen ging over het doel. "Ik had 'm ook nog op mijn hoofd, raakte de bal te vol en had hem meer moeten schampen", weet de aanvaller van Groningen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen