De Leeuw: "Het wordt lastig, maar het niet onmogelijk"

2 oktober 2015, 10:18

FC Groningen moest donderdagavond haar meerdere erkennen in Sporting Braga. De bekerhouder kwam al snel met 1-0 achter in Portugal en kon het tij vervolgens niet keren. Aanvoerder Michael de Leeuw baalt van de tweede nederlaag in de twee groepswedstrijden.

"We zijn verkeerd begonnen omdat we in de beginfase de goal tegen krijgen, maar ik denk dat het ook de verdienste van hun was. Zij speelden goed en wij kwamen niet in de duels. Dat was ook hun verdienste, zij waren echt goed en wij hadden geen grip op ze. Ze maakten een mooie goal en kregen nog meer kansen", analyseert De Leeuw op de clubwebsite. "Op een gegeven moment kregen we er wel grip op en dan moeten we de juiste keuzes maken om toch grotere kansen te krijgen. We hebben wel wat mogelijkheden gekregen, maar konden we er geen grote kansen van maken."

Er wacht nu een tweeluik met Slovan Liberec voor Groningen. "Vandaag heeft Braga in de eerste helft echt wel grote kansen gekregen en was de druk groot. Maar wij hebben zelf onze kansen ook gekregen en als het dan lang 1-0 blijft, dan hoop je toch nog op de gelijkmaker. Ik heb gehoord dat Liberec heeft gewonnen waardoor zij samen met Marseille op drie punten staan. Braga staat op zes dus alles is nog mogelijk en de groep is nog open. Het wordt lastig, maar het is niet onmogelijk. We hebben nu een mooie dubbele confrontatie met Liberec en daar moeten we nog punten pakken, willen we nog meedoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen