Muyters vervangt Kurto onder de lat bij Excelsior

2 oktober 2015, 15:01

Niet Filip Kurto, maar Tom Muyters staat zaterdagavond onder de lat bij Excelsior. Kurto moest het een week rustig aan doen door de lichte hersenschudding die hij tijdens het uitduel tegen ADO Den Haag opliep en kan daarom nog niet meedoen. "Filip zal waarschijnlijk na het weekend weer gaan meetrainen", zegt coach Alfons Groenendijk voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (zaterdag) op de clubwebsite.

Het was voor Groenendijk zaak om geen risico te nemen met Kurto. "Hij was zondag even helemaal weg en dan gaat een bepaald protocol in werking waarbij je de eerste dagen rustig aan moet doen. Dat herstel is belangrijk voor hem en gelukkig weten we ook dat Tom er klaar voor is, dat heeft hij tijdens zijn invalbeurt tegen ADO Den Haag en het bekerduel tegen BVV Barendrecht laten zien", aldus de trainer van Excelsior.

Voor Muyters is het een mooie kans. "Uiteraard is er een gezonde spanning voor morgen", reageert de Belgische doelman. "Dat is ook nodig om een goede prestatie te kunnen neerzetten. Daarbij is het mijn basisdebuut in de Eredivisie, een moment waar ik uiteraard naar uitkijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen