Onrust in Breda: "NAC zit inderdaad in een sportieve crisis"

3 oktober 2015, 10:16

Toen NAC Breda vorig seizoen degradeerde naar de Jupiler League, was het doel van de Brabanders om in één keer weer terug te keren op het hoogste niveau. Na negen wedstrijden kan gesteld worden dat promotie voor NAC allesbehalve een uitgemaakte zaak is. De formatie van Robert Maaskant verloor vrijdag met 0-1 van VVV Venlo en staat teleurstellend zesde. "We zijn erg ontevreden."

NAC staat na negen wedstrijden op een teleurstellend puntenaantal van twaalf. Robert Maaskant baalt als een stekker van de zeperd van vrijdag tegen VVV. "De zaak is op de rit, maar we winnen niet", ziet de trainer. "We constateren de dingen die de mensen op de tribune constateren, maar nog veel beter. We zijn ook erg ontevreden. Met de weerbaarheid van het elftal zijn we mee wel mee bezig, ja."

Maaskant beseft dat hij zijn hoofd op het hakblok kan komen. "Ik snap heel goed dat de druk op mijn positie toeneemt. Als de club vindt dat ik niet meer degene ben die het moet doen, dan treed ik terug. Dan is dat nou eenmaal zo want zo werkt de voetbalwereld. Maar ik heb die signalen niet gehoord", zegt hij bij Omroep Brabant.

Keeper Jelle ten Rouwelaar neemt het woord crisis in de mond. "NAC zit inderdaad in een sportieve crisis", stelt de goalie. "En dat is vooral vervelend voor de mensen die hier in grote getalen komen. Het is al veel te ver gekomen waar we nu met zijn allen zijn. Ik weet niet of Maaskant de zaak nog op de rit krijgt. Ik heb daar zeker wel een mening over, maar ik heb al aangegeven dat ik daar geen antwoord op geef."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen