Primeur kost Torino koppositie, Derby della Scala gelijk

4 oktober 2015, 01:53

Torino had, in elk geval voor één nacht, de koploper van de Serie A kunnen worden. Dan moest er wel worden gewonnen bij Carpi, maar de uitwedstrijd tegen de promovendus ging zaterdag met 2-1 verloren. Torino blijft daardoor de nummer drie van de Italiaanse competitie en meerdere teams kunnen zondag bovendien nog passeren.

Door een eigen goal van Torino-keeper Daniele Padelli kwam Carpi in de 55ste minuut op voorsprong in het Stadio Alberto Braglia in Modena - het eigen Stadio Sandro Cabassi voldoet niet aan de eisen voor Serie A-voetbal. Fiorentina-huurling Ryder Matos verdubbelde ruim een kwartier later de marge voor Carpi. Daarmee was de eerste zege ooit voor de ploeg uit de regio Emilia-Romagna in de Serie A een feit, ondanks de aansluitingstreffer van Maxi Lopez in de vorm van een penalty in de 75ste minuut.

De derby tussen Chievo Verona en Hellas Verona eindigde in 1-1. Eros Pisano kopte Hellas in de zeventigste minuut, weliswaar duidelijk in buitenspelpositie, op voorsprong. Lucas Castro trof dertien minuten later doel voor Chievo en bepaalde daarmee de eindstand op 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen