ADO lonkt naar Advocaat: "Dick heeft warm hart voor ADO"

7 oktober 2015, 19:31

Dick Advocaat stapte afgelopen zondag op als coach van Sunderland, maar hoeft mogelijk niet lang werkeloos thuis te zitten. ADO Den Haag wil de ervaren oefenmeester dolgraag bij de club betrekken, zo meldt directeur Jan Willem Wigt. De beleidsbepaler heeft al een lijntje uitgelegd naar de Hagenaar.

"Er is contact geweest ja", erkent Wigt in gesprek met Omroep West. Hij zou graag ook Martin Jol aan de club binden. "Laten we eens heel positief denken. Martin Jol in de RvC en Dick Advocaat in een andere rol. Of dat kan? Dat ligt ook een beetje aan de heren zelf. Ik durf dat wel aan Dick te vragen."

Wigt heeft goede hoop op de komst van Advocaat. "Ik kan er nog niks over zeggen. Dick heeft een warm hart voor ADO. Ik heb eind vorig seizoen ook met Dick gesproken, toen besloot hij toch te tekenen bij Sunderland. Dat was toen jammer, maar ik neem aan dat zijn gevoel voor ADO niet is weggenomen. Ik ga graag weer met hem in gesprek en dat gaat zeker gebeuren", aldus Wigt, die al een idee heeft over de functies van Jol en Advocaat in Den Haag. "Martin Jol gaat in de rol van toezichthouder (in de Raad van Commissarissen red.) en Dick zou meer operationeel kunnen werken, als klankbord voor de technische staf. Het zou geweldig zijn als we beide heren bij de club kunnen betrekken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen