Necid heeft geen voorkeur voor Turkije of Nederland

8 oktober 2015, 10:40

Veel ogen zijn bij de Tsjechische ploeg gericht op Tomas Necid. De spits is uitermate goed op dreef bij de Turkse club Bursaspor en wil de sterke lijn doortrekken in de EK-kwalificatiereeks. Met Tsjechië kan hij een sleutelrol spelen in de groep van Nederland. Als de Tsjechen van Turkije winnen en Oranje niet van de winst kan houden, dan kan het Nederlands elftal zich plaatsen voor het EK.

Necid, vorig jaar spits van PEC Zwolle, maakte zes doelpunten in de laatste vier wedstrijden van Bursaspor in de Süper Lig. De spits kijkt uit naar de interlandonderbreking, waarin Tsjechië dus tegen Turkije en Nederland speelt. "Ik voel me goed, ik ben er klaar voor. Het is belangrijk voor mij. Ik ben blij dat ik fit en in vorm ben", aldus Necid tegen het Tsjechische Sport.

Bij de nationale ploeg concurreert Necid met David Lafata en Milan Skoda. De oud-spits van PEC Zwolle lijkt een goede kans te maken om te spelen. "Mijn concurrenten zijn vrienden, waardoor we geen strijd met elkaar voeren. Maar iedereen wil natuurlijk spelen en scoren", zegt Necid. "Als we maar winnen", stelt de goaltjesdief, die geen voorkeur voor Nederland of Turkije heeft. "Het maakt me niet uit welk land via de play-off naar het EK gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen