Keuzeheer Tsjechië laat basiself niet intact tegen Oranje

Jw
11 oktober 2015, 11:16

Het Nederlands elftal heeft dinsdag een wonder nodig om alsnog de derde plaats te bemachtigen in de groep. Oranje moet zelf sowieso winnen van Tsjechië en dan hopen dat Turkije in eigen huis onderuit gaat tegen IJsland. Nederland krijgt waarschijnlijk niet te maken met de sterkste elf van Tsjechië. Pavel Vrba, de bondscoach van de komende tegenstander, heeft een aantal wijzigingen aangekondigd. 

"Ik laat de selectie intact, maar zal enkele nieuwe spelers de kans geven om zich te laten zien tegen Nederland", liet Vrba na afloop van de verloren wedstrijd tegen Turkije (2-0) weten. De Tsjechische keuzeheer, die zich al plaatste met zijn land, kan in elk geval Borek Dockal niet opstellen. De middenvelder van Sparta Praag verzamelde zaterdag zijn derde gele kaart van de kwalificatiereeks en is geschorst voor het laatste duel.

Bij Tsjechië stond Tomás Vaclík verrassend op doel. Hij hield de bij Arsenal excellerende Petr Cech uit de basiself. Het lijkt erop dat Vaclík tegen Oranje opnieuw onder de lat zal staan. "Vaclík heeft getoond een betrouwbare doelman te zijn. Ik heb hem niet op een fout kunnen betrappen bij beide tegentreffers", was Vrba tevreden. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen