Jong Oranje verslikt zich opnieuw in Slowakije

Jw
11 oktober 2015, 16:30   Bijgewerkt: 11 oktober 2015, 16:51

Jong Oranje is er zondagmiddag niet in geslaagd de ongeslagen status in de EK-kwalificatiereeks te behouden. Op eigen terrein gingen de talenten van bondscoach Fred Grim met 3-1 onderuit tegen Jong Slowakije, dat vorig jaar ook al te sterk was. Jong Oranje verloor daarmee voor de eerste keer op weg naar het EK 2017. 

Naarmate de eerste helft vorderde, werd het spel er juist minder op. Slordigheden slopen in het spel, tot ontevredenheid van Grim. Het leverde goede kansen op voor Jong Slowakije, die niet waren besteed aan spits Matus Bero. Vlak voor de rust kwamen de bezoekers alsnog op gelijke hoogte. Mickey van der Hart had met een knappe redding eerst een hoekschop weggegeven, maar was vervolgens uit de standaardsituatie het antwoord schuldig op een inzet van dichtbij van Martin Chrien.

In de tweede helft matigde het blaaskapel wat, maar werd het er niet sfeervoller op. Dat had te maken met het spel van Jong Oranje, dat er niet beter op werd. Jong Slowakije kwam in de 64ste minuut dan ook opnieuw op voorsprong. Opnieuw werd er niet overtuigend verdedigd bij een hoekschop en dit keer profiteerde Milan Skriniar (1-2).

De sturing was bij Jong Oranje volledig verdwenen en de wedstrijd werd kort daarop zelfs helemaal uit handen gegeven. Bero kreeg ruimte en haalde van afstand doeltreffend uit (1-3).

Opstelling Jong Oranje: Van der Hart; Hateboer, Luckassen, Hoedt, Aké; Van Overeem (Sinkgraven/67), Hendrix, Vilhena; Mahi (Van Velzen/74), Janssen, Kishna (Menig/86).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen