Kali wil 'Superboer' worden: "Wel haken en ogen"

11 oktober 2015, 21:45

De toekomst van Anouar Kali ligt wellicht toch bij De Graafschap. De 24-jarige middenvelder heeft bij de clubleiding van de Doetinchemmers aangegeven dat hij er wel heil in ziet om de rest van het seizoen op de Vijverberg te spelen.

Kali trainde eerder al een aantal dagen mee bij De Superboeren, maar had niet direct oren naar een dienstverband in Doetinchem. Hij was de afgelopen week op proef bij het Slowaakse Slovan Bratislava, maar prefereert toch een terugkeer naar de Eredivisie. "Er zitten echter wel haken en ogen aan", zegt technisch manager Peter Hofstede van De Graafschap tegen De Gelderlander.

Als De Graafschap Kali wil vastleggen, dan moet het namelijk een transfersom bij FC Utrecht neerleggen. "We willen een dezer dagen eerst met Anouar Kali om tafel en kijken dan verder", aldus Hofstede.

Kali zit momenteel zonder club en is zodoende op zoek naar een nieuwe werkgever. Hij vertrok in februari 2015 bij FC Utrecht, nadat hij ploeggenoot Kristoffer Peterson een gebroken kaak had geslagen op de training. Hij ging aan de slag bij Al-Arabi uit Qatar, maar werd verhuurd aan Al-Mesaimeer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen