Argentinië morst weer, Brazilië wint ondanks goal Santos

14 oktober 2015, 07:38

Na twee optredens in de kwalificatiecampagne voor het WK 2018 in Zuid-Amerika is Argentinië nog steeds zonder overwinning. In de nacht van dinsdag op woensdag kwam de formatie van bondscoach Gerardo Martino niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel in de uitwedstrijd tegen Paraguay. Afgelopen weekend gingen de Argentijnen al met 0-2 onderuit tegen Ecuador.

Argentinië moet het in deze interlandonderbreking zonder haar geblesseerde sterren Lionel Messi en Sergio Agüero stellen en daar moet de verliezen finalist van het WK tol voor betalen. Aanvallend gezien kon de ploeg van Martino geen vuist maken tegen Paraguay en dat leidde tot een remise zonder doelpunten.

Brazilië begon ook slecht (2-0 verlies tegen Chili) aan de kwalificaties, maar heeft zich gerevancheerd met een 3-1 zege op Venezuela. Namens de Venezolanen was NEC-aanvaller Christian Santos trefzeker, maar door twee goals van Willian en een treffer van Ricardo Oliveira kwam de Braziliaanse winst nooit echt in gevaar in Fortaleza.

De Argentijnen staan nu zevende in de poule van tien landen, waarvan de eerste vier zich rechtstreeks plaatsen voor het WK van 2018 in Rusland. Brazilië is de nummer vijf. Uruguay gaat, na een knappe 3-0 overwinning op Colombia, aan de leiding in deze reeks. Ecuador (2-0 winst tegen Bolivia) en Chili (4-3 winst bij Peru) hebben ook de maximale score van zes punten uit twee duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen