Andrade: "Dubbel pijn als ik naar de wedstrijden kijk"

16 oktober 2015, 09:31

Bruno Andrade liep op 15 augustus een zware beenbreuk op in het uitduel van Willem II met Ajax en zit zichzelf sindsdien thuis te verbijten. De Braziliaanse aanvaller wordt gemist door zijn Tilburgse club, maar mist het voetbal zelf ook enorm. Voor de eerste keer sinds zijn ernstige blessure heeft de publiekslieveling wat van zich laten horen in de media.

Andrade weet nog goed hoe het noodlot bij hem toesloeg. "Het was verschrikkelijk. Ik voelde het bot en ik wist meteen: het is gebroken", zegt de Willem II'er tegen Omroep Brabant. In het verleden werd hij al vaker geplaagd door serieuze blessures. "Het circus gaat weer beginnen, dacht ik toen", stelt de aanvaller, bij wie tijd zeer sloom gaat. "De eerste maand gaat voorbij, de tweede, de derde... En dan moet je nog drie maanden. Het is een lange periode. Op dat moment zakt de grond onder je vandaan en dan denk je, wat kut."

Het gips om het been van Andrade is inmiddels verwijderd. De Braziliaan, die drie weken naar Brazilië mocht van Willem II, mag zijn been weer een beetje belasten. "Ik vond het belangrijk om mijn vrienden en familie weer te zien. Mijn moeder wilde heel graag weten hoe het mij gaat. Dat heeft mij echt een boost gegeven", aldus Andrade, die nog lange tijd nodig heeft om te herstellen. Dat vindt hij frustrerend. "Ik hou van Willem II, dat is mijn team in Nederland. En voor die club wil ik mij honderd procent inzetten. Maar dat kan ik op dit moment niet en dat doet dubbel pijn als ik naar de wedstrijden kijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen