Bosz op tribune: "Ik mag wat langer uitslapen"

16 oktober 2015, 12:43

Komende zondag gaat Vitesse op visite bij PEC Zwolle. Bij de Arnhemmers zit niet trainer Peter Bosz, maar diens assistent Rob Maas als verantwoordelijke in de dug-out. Bosz is naar aanleiding van zijn gedrag in de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo voor twee duels geschorst en dat is voor hem even wennen.

Bosz zal zondag in het Zwolse IJsseldeltastadion op de tribune zitten. "Vanaf het moment dat ik zondag opsta mag ik me niet bemoeien met het team. Dat betekent niet met de bus mee en niet de kleedkamer in. Ik mag wat langer uitslapen. Rob en Jon (Dahl Tomasson, red.) weten hoe we het altijd doen. Zondag doen ze het samen", zegt Bosz tegen VitesseTV. Hij weet dat PEC Zwolle in eigen huis nog ongeslagen is. "Knap dat ze het ook dit seizoen weer goed doen. Het is een ploeg die vanuit de omschakeling speelt. We moeten zondag dus opletten op counters."

Bijna alle leden van de selectie van Vitesse zijn fit. "Iedereen is goed teruggekomen. We hebben vandaag voor het eerst weer kunnen trainen met de hele groep", geeft Bosz aan. Alleen Arnold Kruiswijk is nog niet helemaal fit. "Arnold heeft al een tijdje last van zijn lies. We hebben in overleg besproken dat hij uit voorzorg binnen bleef. Er bestaat een kans dat zondag te vroeg komt voor hem", aldus Bosz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen