Bergwijn nog jaren PSV'er: "Begint eigenlijk nu pas"

16 oktober 2015, 14:28

Het hing al zwaar in de lucht, maar is vrijdagmiddag officieel geworden: Steven Bergwijn heeft, een week na zijn achttiende verjaardag, zijn contract bij PSV verlengd tot de zomer van 2020. Afgelopen zomer was er al een mondelinge overeenkomst bereikt met het jeugdproduct van de Eindhovense club

Technisch manager Marcel Brands is trots op Bergwijn, die zich de afgelopen tijd stormachtig ontwikkeld heeft. "Stevie heeft het allemaal zelf gedaan. Hij heeft sinds zijn komst als jeugdspeler grote stappen gezet, gedebuteerd in de beker en twee weken geleden bijvoorbeeld ook al meegespeeld in de ArenA. We hebben een tijdje terug al overeenstemming bereikt, maar bij het tekenen van een jong talent ben ik altijd enorm trots", aldus Brands.

Bergwijn is enorm blij met zijn nieuwe verbintenis en hoopt dat het het begin is van iets moois. "Natuurlijk ben ik trots op dit moment. De club laat zien veel vertrouwen in me te hebben en ik heb veel vertrouwen in PSV. Het begint eigenlijk nu pas, ik moet opnieuw hard werken en mezelf blijven ontwikkelen", weet de 18-jarige aanvaller, die door velen gezien wordt als de opvolger van Memphis Depay.

Tot slot prijst Phillip Cocu de jonge speler. "Hij is heel leergierig, echt een professional. Hij wil zich inzetten om een belangrijke speler voor PSV 1 te worden in de toekomst. Stevie is heel allround, een technisch begaafde speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen