Van Gaal: spelers terug, geen oordeel over Oranje

16 oktober 2015, 15:07

Louis van Gaal heeft vrijdagmiddag op de persconferentie in aanloop naar de pittige uitwedstrijd tegen Everton van zaterdagmiddag een update gegeven over de blessures in de selectie van Manchester United. De Nederlandse manager kan weer beschikken over Wayne Rooney en Michael Carrick, die in de interlandonderbreking rustig aan moesten doen wegens blessures.

Rooney en Carrick lijken beiden speeltijd te krijgen bij Man United. Dat geldt ook voor Phil Jones, die ook weer helemaal fit is. Bastian Schweinsteiger, die in de interlandperiode een kleine blessure opliep bij de Duitse ploeg, is ook weer inzetbaar. Marcos Rojo en Ander Herrera zijn ook terug, al kan dit tweetal geen negentig minuten spelen. Paddy McNair ontbreekt nog, de jonge verdediger is nog niet fit.

Van Gaal kreeg op de persconferentie vragen over het drama van Oranje in de EK-kwalificaties, maar wilde hier niet veel over zeggen. "Het is teleurstellend, maar ik ga er niet over oordelen. Ik weet niet hoe het er in de trainingen en voorbereidingen aan toegaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen