Marcellis en Begois moeten passen bij PEC Zwolle

16 oktober 2015, 15:59

PEC Zwolle kan in de thuiswedstrijd tegen Vitesse van komende zondag niet op volle oorlogssterkte aantreden. De huidige nummer vijf van de Eredivisie mist onder meer verdediger Dirk Marcellis en doelman Kevin Begois tegen de Arnhemmers. Begois was hersteld van een kuitblessure maar kreeg last van zijn andere kuit, Marcellis ontbreekt wegens een lichte hamstringblessure.

Mickey van der Hart zal het doel van PEC Zwolle weer verdedigen, Marcellis wordt in het centrum van defensie vervangen door Trent Sainsbury. Een mooi moment voor de Australiër, aangezien hij dit seizoen wegens blessureleed pas één keer in actie kwam voor PEC Zwolle. Hij was afgelopen week met de Socceroos op pad, maar kreeg geen speeltijd tegen Jordanië. "Daar was ik heel blij mee", zegt trainer Ron Jans tegen RTV Oost. "Hij heeft ontzettend veel zin om te spelen, dus dit is goed getimed."

Jans beschouwt Vitesse momenteel als een concurrent in de subtop van de Eredivisie, maar denkt wel dat de Arnhemmers uiteindelijk hoger zullen eindigen. "Ik denk dat Vitesse in staat is om dit seizoen bij de eerste vier te eindigen en wij zullen daar waarschijnlijk iets onder eindigen. Maar dat wil niet zeggen dat we zondag geen goed resultaat kunnen halen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen