Vreman: "Punten moeten komen bij De Graafschap"

Ger
16 oktober 2015, 17:27

De Graafschap verzamelde de afgelopen weken in de Eredivisie maar een schamel puntje. Trainer Jan Vreman beseft dat zijn ploeg de eerste competitiezege hard nodig heeft. De hekkensluiter hoopt zondag in de uiwedstrijd tegen ADO Den Haag het gat met de concurrentie te verkleinen.

"Dat willen we ook graag. We gaan er met een goed gevoel heen. We hebben goed gespeeld tegen Feyenoord, maar de punten bleven uit. Dat goede spel moet blijven, maar de punten moeten komen", zegt Vreman tegen Omroep Gelderland. De oefenmeester heeft weer meer opties tot zijn beschikking. "Ja, we kunnen keuzes maken. Al gaat Jeroen Tesselaar het niet halen, die gaat niet spelen. Tolgahan Cicek gaat het nu invullen."

Vreman weet niet of de onrust bij ADO een voordeel is voor De Graafschap. "Van tevoren zou je zeggen van wel. Maar het kan ook voor de ommekeer bij hen komen. Het is zaak om dat nog een weekje uit te stellen. We moeten zien voor te komen, maar als dat niet lukt, moeten we rustig blijven. En blijven doen wat we hebben afgesproken, ons eigen spel blijven spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen