Bel Hassani: "Ik moet minder praten en meer laten zien"

17 oktober 2015, 09:50

Iliass Bel Hassani is dit seizoen één van de smaakmakers van het uitblinkende Heracles Almelo. De 23-jarige middenvelder is met doelpunten en assists belangrijk voor zijn club, al was dat vorig jaar wel anders. De spelmaker trok toen een pijnlijke conclusie over zijn functioneren.

"Vorig jaar draaide het om: wie maakt de mooiste actie? Onzin-dingen. Mijn zaakwaarnemer confronteerde me ermee: 'Je bent nu twee jaar bij Heracles, wat heb je bereikt?' Stond ik daar, ik had geen antwoord. Ja, een paar leuke wedstrijden. Maar de conclusie was dat ik te weinig had bereikt. Ik moet minder praten en meer laten zien", zegt hij openhartig tegen het AD.

De middenvelder wil zijn ploeggenoten helpen waar hij kan. "Het liefst wil ik dat iedereen met een lach rondloopt. Als er onenigheid is geweest, doorbreek ik de stilte graag met een grap. Het is de rol die ik me heb aangemeten", vertelt de oud-speler van Sparta. "Ploeggenoot Brahim Darri zit nu minder goed in zijn vel. Als hij een fout maakt op de training, zou ik kunnen gaan schreeuwen, maar dat doe ik juist niet, ik wil voor hem opkomen. Kunnen we hem niet beter helpen, denk ik dan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen