Bruns: "Waarom zouden we Ajax niet kunnen verslaan?"

17 oktober 2015, 14:27

De spelers van Heracles Almelo blaken van het zelfvertrouwen. De revelatie van dit eredivisieseizoen staat na acht speelronden knap op de derde plaats, met slechts één punt minder dan koploper Ajax. De Amsterdammers komen vanavond (zaterdag) op visite in Almelo en zullen, als het aan de spelers van Heracles ligt, een vervelend avondje meemaken.

Op het eigen veld is Heracles dit seizoen ijzersterk, de ploeg won al haar vier thuisduels. "Ook van PSV, dus waarom zouden we Ajax niet kunnen verslaan?", vraagt Thomas Bruns zich af in gesprek met De Telegraaf. Bruns ziet kansen voor zijn team. "Daar hebben veel jongens interlands gespeeld en nu moeten ze hiernaartoe. Daar kunnen en moeten wij gebruik van maken. Het leeft nog meer dan normaal. Zeker omdat we bij winst de koppositie zouden kunnen pakken. We hebben er veel geloof in en zijn er klaar voor."

Ondanks de geweldige resultaten gaat niemand van Heracles naast zijn schoenen lopen, stelt Bruns. "We gaan ons niet anders gedragen en dat moeten we vooral zo houden. Al zijn we nu wel in de positie dat we voor niemand bang hoeven te zijn. Sterker nog, tegenstanders zouden nu eerder bang moeten zijn voor ons. Zolang het maar niet doorslaat naar arrogantie, maar dat gebeurt hier niet zo snel."

De spelmaker doet een poging om de succesformule van de ploeg te ontleden. "Ik denk dat onze kracht is dat we veel voor elkaar overhebben. Ons maakt het niet uit wie er uitblinkt. De ene week is het Iliass Bel Hassani, dan is het Wout Weghorst, dan ben ik het. Als team presteren we goed en wekelijks zijn er twee spelers die er bovenuit steken. Op die manier win je bijna elke wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen