Zenit raakt dankzij Manolev verder achterop bij CSKA

17 oktober 2015, 17:43

Zenit St. Petersburg is verder achterop geraakt in de Russische titelstrijd. De ploeg van scheidend coach André Villas-Boas moest zaterdag in de uitwedstrijd tegen Kuban Krasnodar genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel, terwijl koploper CKSA Moskou thuis met 3-2 won van Ural.

Door een tegengoal van Xandão stond Zenit al binnen twee minuten met 1-0 achter tegen Krasnodar, maar Artem Dzyuba en Oleg Shatov zorgden ervoor dat Zenit na 54 minuten met 1-2 aan de leiding ging in het Stadion Kuban. Op aangeven van voormalig PSV-speler Stanislav Manolev bepaalde Lorenzo Melgarejo in de 64ste minuut de eindscore op 2-2. CSKA Moskou won door goals van Kirill Panchenko, Seydou Doumbia en ex-AZ'er Pontus Wernbloom van Ural, dat tussendoor via Gerson Acevedo nog wel op 1-1 was gekomen. Spartak Gogniev was in de zestigste minuut verantwoordelijk voor de 3-2 namens de bezoekers.

Het verschil tussen koploper CSKA Moskou en nummer drie Zenit bedraagt inmiddels tien punten. Lokomotiv Moskou staat op acht punten van de leider tweede, maar speelt zondag nog de derby bij Spartak Moskou.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen