Oud-Feyenoorder duwt Standard Luik dieper in de put

17 oktober 2015, 20:11

Ook onder de nieuwe coach Yannick Ferrera blijft Standard Luik maar klungelen in de Belgische Pro League. De meervoudig landskampioen ging zaterdag op het eigen Sclessin met 1-2 onderuit tegen Westerlo en zakte daardoor naar de laatste plaats op de ranglijst.

Ferrera werd vorige maand weggeplukt bij Sint Truiden als opvolger van Slavoljub Muslin, die vanwege de tegenvallende resultaten was ontslagen bij Standard,. Onder leiding van Ferrera pakte de ploeg in vijf duels, inclusief Westerlo-thuis, echter slechts één schamel punt. Daardoor zijn Les Rouches nu de drager van de rode lantaarn in de Pro League. Ze hebben net als Lokeren acht punten, maar dat team speelt later op de avond nog thuis tegen OH Leuven.

Standard keek bij rust al tegen een 0-2 achterstand aan tegen Westerlo. Voormalig Feyenoord-speler Benjamin De Ceulaer was verantwoordelijk voor beide doelpunten. Benjamin Tetteh bracht Standard in de 64ste minuut terug in de wedstrijd, maar verder dan 1-2 kwam de thuisclub niet. Bij Westerlo had trainer Harm van Veldhoven een basisplek ingeruimd voor Mitch Apau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen