FC Groningen komt late gelijkmaker te boven

17 oktober 2015, 20:27   Bijgewerkt: 17 oktober 2015, 20:57

Mooi was het niet in Groningen, maar een spannend slot met twee goals maakte toch nog wat goed. In de eerste helft zette Mahi de thuisploeg op voorsprong, daarna gebeurde er lang weinig. Toen Willem II met nog vijf minuten te gaan wat gelukkig op 1-1 kwam, leek het gespeeld. Maar invaller Danny Hoesen dacht daar anders over. Met een knap schot schoot hij zijn ploeg toch nog op voorsprong en deze keer was het wel genoeg.

Bij Groningen kreeg Mahi eens de kans in de basis. De aanvaller had zich eerder al bewezen als invaller, maar mocht het nu vanaf de aftrap proberen. En hij beloonde het vertrouwen van de coach, door na ruim twintig minuten te scoren. Tot dat moment was Groningen wel de betere ploeg, maar echt groot was het verschil nou ook weer niet. Aan de andere kant was Zivkovic soms gevaarlijk tegen zijn oude club, maar ook Willem II kreeg weinig voor elkaar.

Na de hervatting wachtte Groningen af. De ploeg wist niet goed of het nou voor de beslissing moest gaan, of dat het de voorsprong moest verdedigen. Willem II ging er, ondanks de achterstand, niet vol op, waardoor het vooral een tactisch schouwspel werd. Er viel bar weinig te beleven voor het publiek en af en toe was er dan ook wat gefluit te horen. Dat werd er niet minder op toen de bezoekers met een kwartier te gaan wat meer gingen aanvallen. Falkenburg was nog dichtbij, maar via een Gronings been ging zijn schot uit de draai over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen