Streppel vond punt op basis van tweede helft verdiend

17 oktober 2015, 22:02

Willem II-trainer Jurgen Streppel is van mening dat zijn elftal zaterdag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen op basis van de tweede helft een punt had verdiend. De Tilburgers kwamen in de slotfase ook wel op 1-1, maar een minuut later lag aan de andere kant al weer de 2-1 erin. Dat was tevens de eindstand in de Euroborg.

"We begonnen goed, hadden verwacht dat FC Groningen direct va banque ging spelen, maar ik vond dat we daar aardig tussenuit konden voetballen. Dat hebben we tot aan de 1-0 na 24 minuten goed gedaan. Het tegendoelpunt werd overigens fantastisch afgemaakt", citeert de clubwebsite van FC Groningen Streppel.

"Over wat we daarna lieten zien tot aan de rust was ik niet tevreden over. FC Groningen was scherper, won elke hoge bal en had ons echt bij de keel. Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik niet zo snel boos word in de rust, maar deze keer wel. Ik vind dat we als mannen moeten spelen en dat hebben we niet gedaan."

"Na rust hadden we meer balbezit, maar kregen we verder weinig kansen. Wel had ik het idee dat we Groningen hadden liggen en we kwamen verdiend op 1-1. Daarna mag je natuurlijk nooit meer een doelpunt tegen krijgen, maar dat was ook symptomatisch voor deze wedstrijd. Jammer, want we hadden wel een puntje verdiend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen