Valencia scoort voor het eerst vaker dan één keer

17 oktober 2015, 23:58

Valencia heeft het thuisduel met Malaga CF, een ontmoeting tussen de twee clubs met de kleinste doelsaldi in de Spaanse competitie, met duidelijke cijfers gewonnen. De equipe uit de sinaasappelstad zegevierde zaterdag op het eigen Mestalla met 3-0 over de Andalusiërs.

Valencia en Malaga hadden na zeven speeldagen een doelsaldo van respectievelijk 4-5 en 3-4. Malaga wist in de eerste zes wedstrijden zelfs helemaal niet te scoren, maar won voor de interlandperiode thuis met 3-1 van Real Sociedad. De ploeg van invaller Adnane Tighadouini bleef tegen Valencia echter weer droog staan. De thuisploeg scoorde voor het eerst deze jaargang vaker dan één keer in een duel, met dank aan Charles (eigen goal), André Gomes en Dani Parejo (penalty).

Zonder de nog van een blessure herstellende Rafael van der Vaart, maar met Ricky van Wolfswinkel als invaller ging Real Betis Sevilla voor eigen publiek met 1-3 onderuit tegen Espanyol. Stadgenoot Sevilla FC bleef op bezoek bij de verrassende subtopper SD Eibar steken op een 1-1 gelijkspel. Kevin Gameiro redde in de slotfase het punt voor de Europa League-houder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen