Interim-coach Maas niet onder indruk van Vitesse

Jw
18 oktober 2015, 21:12

Vitesse won zondag met duidelijke cijfers van PEC Zwolle (1-5). Toch was interim-coach Rob Maas, die de geschorste Peter Bosz verving op de bank, niet geheel tevreden over zijn ploeg. Hij vond het spel van Vitesse niet zo indrukwekkend als de uitslag suggereert. 

Maas verscheen na afloop voor de camera van FOX Sports. "In eerste instantie is het een mooie uitslag, maar we speelden niet goed. We verloren te makkelijk de simpele ballen", zei de assistent-trainer van de Arnhemmers.

"Na de rode kaart voor PEC vond ik ons weer niet goed spelen. Natuurlijk ben ik heel gelukkig en blij met de overwinning. Maar je moet positief kritisch blijven. Als je 1-5 wint bij PEC, dan heb je het als team heel goed gedaan", besloot hij. 

PEC Zwolle-trainer Ron Jans maakte zich na afloop niet zo druk. Het was een dag waarop alles tegenzat, stelde hij. "We hebben verloren omdat Vitesse een goede ploeg heeft, we individuele fouten hebben gemaakt waaruit direct goals kwamen en we niet helemaal gelukkig waren met beslissingen van de arbitrage. Maar in die volgorde", weigerde hij een strafschop en de rode kaart van Ouasim Bouy in de vijftigste minuut aan te halen als excuses.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen