Inter en Juventus komen niet tot scoren in topper

Jw
18 oktober 2015, 22:57

Juventus is er zondagavond niet in geslaagd om enige aansluiting te vinden met de top in de Serie A. In de topper tegen Internazionale werd er niet gescoord (0-0). 

In een felle en meeslepende wedstrijd, waarin acht gele kaarten werden uitgedeeld, deden Internazionale en Juventus over de hele wedstrijd gezien weinig voor elkaar onder. Inter had in de eerste helft het beste van het spel. Marcelo Brozovic was het dichtst bij een doelpunt, maar zijn inzet belandde via de vingertoppen van Guinluigi Buffon op de lat. 

Na de rust was Juventus de betere van de twee. Sami Khedira was net als Brozovic voor de rust ongelukkig in de afronding. De Duitser raakte met zijn schuiver de binnenkant van de paal. Internazionale kwam er verder niet meer aan te pas tegen de Oude Dame, maar het was voldoende om het punt te verdedigen in eigen huis. 

Juventus blijft door het puntverlies in de dip zitten. De regerend landskampioen staat na acht wedstrijden op een teleurstellende veertiende plaats in de Serie A. Internazionale doet het een stuk beter met een gedeelde tweede plek op de ranglijst. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen