Coach niet tevreden over instelling Ajax-beloften

20 oktober 2015, 07:58

Jong Ajax wist een blamerende nederlaag tegen Almere City FC maandag maar net te voorkomen. Na een belabberde eerste helft keken de Amsterdamse beloften tegen een 0-2 achterstand aan, na de pauze werd deze schade gerepareerd. De wedstrijd op De Toekomst eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Coach Andries Ulderink van Jong Ajax is absoluut niet tevreden over het optreden van zijn ploeg in de eerste helft. Na 22 minuten was het al 0-2 voor de bezoekers. "Als je de eerste helft niet brengt wat je zou kunnen, wordt het lastig. Er was te weinig beleving, tempo en instelling. Het leek wel of we het op tachtig procent dachten af te kunnen", zegt hij op Ajax.nl. "Het laatste kwartier was al iets beter, en in de tweede helft hebben we wél met beleving en tempo gespeeld. We hadden een heel goede fase, met twee goede goals. Helaas werd het in de laatste tien minuten weer minder. We hadden vanaf de bank het idee dat het twee kanten op kon."

Daley Sinkgraven, die in de basis stond, kan zich vinden in de woorden van de coach. "De eerste helft lieten we het te gemakkelijk lopen. Iedereen moet zich afvragen of hij toen wel het maximale heeft gegeven. Voor mij gold dat ook niet helemaal. Gelukkig hebben we het tweede helft goed opgepakt, en goede goals gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen