AZ voegt oude bekende El Hamdaoui toe aan selectie

20 oktober 2015, 11:19

Mounir el Hamdaoui gaat toch weer aan de slag bij AZ. De aanvaller, lid van het kampioenselftal uit 2009, heeft een contract tot het eind van dit seizoen getekend. El Hamdaoui trainde sinds half september al mee en coach John van den Brom maakte er geen geheim van dat hij de spits er graag bij wilde hebben.

"We zijn blij dat we onze selectie hebben kunnen versterken met Mounir El Hamdaoui", zegt Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart van AZ op de clubsite over de komst van de ervaren aanvaller. "De afgelopen tijd hebben we op het trainingsveld gezien dat hij nog ontzettend scherp en gretig is. Hij wil dit seizoen bij AZ laten zien wat hij nog allemaal in zijn mars heeft. Voor ons betekent zijn komst een kwaliteitsimpuls van de selectie, zowel op voetbaltechnisch gebied als op het vlak van ervaring overbrengen op onze talenten."

De 31-jarige El Hamdaoui stond tussen 2007 en 2010 onder contract bij AZ. In die periode werd hij niet alleen landskampioen met de club, maar won hij ook de Gouden Schoen als beste speler van de Eredivisie. Na zijn vertrek uit Alkmaar speelde de Marokkaan voor Ajax, Fiorentina en het Spaanse Malaga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen