El Hamdaoui sluit debuut tegen Feyenoord niet uit

20 oktober 2015, 15:25

Mounir el Hamdaoui is sinds dinsdag weer officieel speler van AZ. De ervaren aanvaller, een belangrijke schakel in het Alkmaarse kampioenselftal van 2009, tekende een contract tot het eind van dit seizoen. Hij trainde al enige tijd mee en besloot in te gaan op een verzoek van de clubleiding om te tekenen.

"Het voelt goed om weer terug te zijn", zegt hij bij RTV Noord-Holland. "De club zag het in mij zitten. Vervolgens ben ik na gaan denken en heb ik het besluit genomen om te tekenen tot het einde van dit seizoen."

El Hamdaoui, voormalig winnaar van de Gouden Schoen in de Eredivisie, kijkt uit naar de samenwerking met coach John van den Brom: "Zo lang ben ik hier nog niet, maar ik vind het een goede trainer. Het klikt."

Dinsdag trainde de aanvaller nog apart van de groep, maar hij hoopt snel te kunnen debuteren. Misschien al komend weekend, in de Kuip tegen Feyenoord. "Ik werk momenteel aan mijn herstel. Of ik tegen Feyenoord kan spelen? Misschien. Ik kijk er in ieder geval naar uit om weer in het shirt van AZ te spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen