El Hamdaoui: "Ik een moeilijke jongen? Dat vind ik niet"

21 oktober 2015, 07:40

Mounir el Hamdaoui tekende dinsdag een contract tot het eind van het seizoen bij AZ, de club waar hij tussen 2007 en 2010 zijn beste periode kende. Daarna liep een overstap naar Ajax uit op een teleurstelling, mede omdat hij niet door één deur kon met coach Frank de Boer. El Hamdaoui staat erom bekend geen lieverdje te zijn, hij loopt nog wel eens uit de pas. Al vindt de Marokkaan dat zelf wel meevallen.

"Dat beeld is gecreëerd", zegt El Hamdaoui in De Telegraaf over zijn reputatie als lastpak. "Dat komt met name door mijn periode bij Ajax, maar ook een beetje door de pers, die niet altijd de waarheid naar buiten bracht", stelt hij. "Dan wordt er gezegd dat ik een 'moeilijke jongen' ben, maar dat vind ik niet van mezelf."

De 31-jarige El Hamdaoui heeft zin in zijn tweede avontuur bij AZ, hij wil zijn carrière nieuw leven inblazen. "Ik heb nog geen zin in de zandbak", verwijst hij naar een mogelijk lucratief avontuur in het Midden-Oosten. In plaats daarvan werd het dus AZ. "Ik ben nog ambitieus en wil op een goed niveau blijven voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen