Darmstadt: verbod op scheten en plassen onder douche

21 oktober 2015, 17:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bij SV Darmstadt 98 houden ze er strikte regels op na. Door coach Dirk Schuster is een ethische code met enkele bijzondere reglementen geïntroduceerd. Zo mogen de spelers van de Bundesliga-clubs geen scheten laten in de bus en mogen ze ook niet onder de douche plassen.

De spelers van Darmstadt moeten bovendien hun mobiele telefoon rond de training met rust laten en zich houden aan fatsoensnormen rond bijvoorbeeld kleding. De regels zijn opgenomen in een contract van vijf pagina's, die de spelers en technische staf hebben moeten ondertekenen. De regels lijken hun vruchten overigens wel af te werpen, omdat Darmstadt dit seizoen verrassend sterk presteert in de Bundesliga. Na negen speelronden staat de club met dertien punten knap op de negende plaats.

"Mijn vorige clubs waren het ongeschreven regels, maar hier is het schriftelijk vastgelegd om ervoor te zorgen dat iedereen zich eraan houdt", zegt aanvaller Marcel Heller in Bild. De ethische code is al enkele jaren van kracht bij Darsmtadt. "Maar de boetes zijn dit seizoen wel verdubbeld", zegt trainer Schuster, die vorig seizoen met Darmstadt naar de Bundesliga promoveerde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen